CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Gasbarbecues

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Koken zonder walmen met gasbarbecue

Gasbarbecue
Wat zeker niet mag ontbreken tijdens een campingtrip of een mooie zomerdag is een gasbarbecue. Met een gasbarbecue kunt u uw favoriete gerechten heel eenvoudig bereiden. Zowel vlees, vis en vegetarische gerechten zoals tofu of halloumi kunnen op gasgrills worden voorbereidt. De grill geeft die lekkere smaak die u met een conventioneel fornuis niet krijgt. De gasbarbecue’s zijn vooral erg handig voor diegenen die graag willen barbecueen maar de buren niet willen belasten met een rookwalm. Houtskool barbecue’s zijn super om vlees en vis op te braden, maar hiervoor moet u echter wel de ruimte hebben. Met een gasbarbecue bereidt u uw eten ook door middel van grillen, het verschil is alleen dat deze geen sterke geuren of walmen achterlaat. De gasbarbecue’s zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Een kleine gasbbq zou zelf op het balkon goed passen.

Eenvoudig te reinigen en snelle montage

Bij het aankopen van uw nieuwe gasbarbecue kunt u het beste eerst de delen waarop u braadt reinigen. Hoewel ze natuurlijk schoon worden verzonden is het altijd goed om ze eerst af te wassen of door de vaatwasser te halen. De onderdelen van de gasgrills zijn handig schoon te maken en na het grillen kan het vet eenvoudig worden verwijderd. De bbq’s moeten wanneer ze bij u thuis arriveren nog wel worden gemonteerd, al is dat een fluitje van een cent. Met een gasgrill kunnen maaltijden relatief snel en eenvoudig voorbereidt worden. Schaf er een aan en spendeer heel de zomer lekker buiten onder het genot van een goed gebraden stuk vlees, moot vis of plak tofu. De gasbbq’s komen zowel in modellen voor op tafel alsmede als modellen voor op tafel. Deze laatst genoemde versie is klein en compact en kan ook mee naar het park worden genomen. De Campingaz Easygrill is daarentegen groter en niet bedoeld om te vervoeren. Deze heeft echter wel allerlei handige kleine tafels die aan de barbecue zijn vastgemaakt en een rek voor uw tangen of ander eetgerei. U kunt dus vanalles op deze kleine tafels kwijt, zoals campingservies en uw vlees- of visvoorraad.

Verschillende modellen gasbarbecues, tegen verschillende prijzen

In de online winkel van CAMPZ vindt u verschillende soorten grills. Allen van top outdoor merken waar u op kunt vertrouwen. Enkele van deze merken zijn bijvoorbeeld:
  • Primus
  • Paella World
  • Campingaz
  • Cadac

Met een groter model bbq heeft u meer gastoevoer nodig maar kunt u ook grotere hoeveelheden in een keer grillen. De grotere barbecue’s zijn vooral handig wanneer u veel met vrienden samen eet of u een gezin heeft met kinderen. Een compacte grill is weer handig omdat deze zo eenvoudig kan worden meegenomen. Mocht u dan eens buiten willen grillen dan is dit geen probleem. Alle modellen zijn echter gemaakt van roestvrijstaal en bieden gegarandeerd hoge kwaliteit. Ze zijn tevens van tevoren getest op veiligheid en u kunt dus zonder zorgen de barbecue’s gebruiken.