CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Camelbak Podium

7 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • wit
  • zwart
  • transparant

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
CamelBak Podium Bidon 710ml, zwart
CamelBak Podium Bidon 710ml, zwart zwart
CamelBak
Podium Bidon 710ml, zwart
Adviesprijs € 14,99 € 12,99
- 13 %
CamelBak Podium Chill Bidon 620ml, zwart
CamelBak Podium Chill Bidon 620ml, zwart zwart
CamelBak
Podium Chill Bidon 620ml, zwart
Adviesprijs € 17,99 € 16,99
CamelBak Podium Chill Bidon 710ml, zwart
CamelBak Podium Chill Bidon 710ml, zwart zwart
CamelBak
Podium Chill Bidon 710ml, zwart
Adviesprijs € 19,99 € 16,99
- 15 %
CamelBak Podium Chill Bidon 710ml, wit/zwart
CamelBak Podium Chill Bidon 710ml, wit/zwart wit/zwart
CamelBak
Podium Chill Bidon 710ml, wit/zwart
€ 19,99
CamelBak Podium Chill Bidon 620ml, wit/zwart
CamelBak Podium Chill Bidon 620ml, wit/zwart wit/zwart
CamelBak
Podium Chill Bidon 620ml, wit/zwart
Adviesprijs € 17,99 € 12,99
- 27 %
CamelBak Podium Bidon 620ml, transparant/zwart
CamelBak Podium Bidon 620ml, transparant/zwart transparant/zwart
CamelBak
Podium Bidon 620ml, transparant/zwart
€ 12,99
CamelBak Podium Bidon 620ml, zwart
CamelBak Podium Bidon 620ml, zwart zwart
CamelBak
Podium Bidon 620ml, zwart
€ 12,99

CamelBak Podium

Goed drinken is belangrijk. Vooral tijdens het sporten verlies je veel vocht, wat je weer bij moet werken door water tot je te nemen. Echter zijn veel flesjes niet handig om mee te nemen en zijn deze ook niet altijd goed af te sluiten. Je moet daarom voor een bidon kijken die ook goede specificaties heeft voor tijdens het sporten. Een van de modellen die jou hier te allen tijde bij kan helpen is een CamelBak Podium. Met een groot aantal varianten is er altijd een oplossing die bij jouw doelen past. Bij Campz vind je daarom een uitgebreid assortiment terug, zodat jij een goede keuze kunt maken en de bestelling snel aan huis geleverd krijgt.

De voordelen van een CamelBak Podium

Een CamelBak Podium is een bidon waar je veel voordelen aan kunt behalen tijdens het gebruik. De bidon is gemaakt van stevige materialen, waardoor je een lange levensduur terug kunt vinden. De materialen zorgen er tevens voor dat de bidon niet snel vies wordt. Met het juiste onderhoud kun je dus altijd van schoon drinkwater genieten. Een ander groot voordeel is de inhoud. Tijdens jouw sportactiviteiten hoef je de flessen niet bij te vullen, doordat je voldoende water in de bidon kunt doen. Jij traint dus lekker door en kunt tussendoor drinken. Jij kunt de fles daarbij helemaal aan jouw persoonlijke stijl aanpassen. Er zijn voldoende kleuren en modellen te vinden die dit voor jou kunnen realiseren.

De belangrijkste specificaties van een CamelBak Podium

De CamelBak Podium bidons kunnen niet alleen voordelen opleveren, maar komen ook met verschillende specificaties. Deze specificaties geven jou de gelegenheid om de fles geheel naar wens te krijgen. Denk hierbij onder andere aan de inhoud van de fles. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, waardoor de inhoud kan veranderen. Daarnaast passen de flessen in vrijwel alle flessenhouders. Op de fiets, in de sportschool of met een rugzak kun je de bidon dus gewoon meenemen. De materialen zorgen ervoor dat de fles stevig is en tegelijkertijd ook goed in de hand ligt.

De beste CamelBak Podium kiezen

Om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk profiteert van de CamelBak Podium bidons, is het verstandig om te weten waar je allemaal op kunt letten tijdens het maken van een keuze. Hiervoor kijk je als eerste naar de inhoud van de fles. Deze moet je aanpassen aan de doeleinden waarvoor je de bidon aanschaft. Tijdens de lange trainingen kun je bijvoorbeeld voor een grotere inhoud kiezen, zodat je tussendoor niet bij hoeft te vullen. Kijk ook naar de uitstraling van de fles. Je kunt hierbij namelijk kijken naar een van de effen kleuren, een transparante fles of een fles met een sprekende print. Zo pas je de bidon ook helemaal aan jouw persoonlijke stijl aan en kun je nog meer plezier beleven aan de fles.

Kies voor een CamelBak Podium bij Campz

Heb jij al een CamelBak Podium bidon gevonden? Plaats dan snel een bestelling en laat Campz deze gratis bij jou thuis bezorgen. Jij hebt dan alle gemakken in handen en kunt de bidon tijdens iedere activiteit meenemen voor voldoende drinken.