CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Brunton

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart
  • transparant

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Brunton TruArc 5 Kompas
Brunton TruArc 5 Kompas
Brunton
TruArc 5 Kompas
Adviesprijs € 39,99 € 20,99
- 48 %
Brunton TruArc 7 Kompas
Brunton TruArc 7 Kompas
Brunton
TruArc 7 Kompas
Adviesprijs € 49,99 € 31,99
- 36 %

Brunton en zijn vele kwaliteit outdoor producten

Brunton is een internationale fabrikant, waarvan de naam te vinden is op een verscheidenheid aan outdoor producten. De naam is afkomstig van een man, genaamd D.W. Brunton, die in 1894 een zogenaamd Pocket Transit maakte. Een kompas dat zowel compact als precies was maakte dit merk bekend onder de outdoor liefhebbers. Tegenwoordig is het assortiment vele malen groter geworden en bieden wij bij CAMPZ onder andere de volgende producten van Brunton:

Brunton Online Shop

Brunton outdoor apparaten

De bekendste producten zijn de LED lampen, welke zelfs in extreme situaties nog een betrouwbare assistent zijn. Voor groenere energie kun je gebruik maken van de zonnepanelen. Deze zijn opvouwbaar en dus handig mee te vervoeren. Zonne-energie is uiterst handig voor outdoor liefhebbers, aangezien de zon vaak schijnt en er dus zo altijd energie kan worden opgewekt. Brunton ken je misschien ook van de hoge kwaliteit verrekijkers die beschikbaar zijn in verschillende modellen, diktes en lengtes. De eenogige telescopen besparen ruimte en zijn draagbaar. Door het handige formaat kun je deze telescopen handig meenemen in je broekzak of backpack.

Brunton online

Iedereen die een liefhebber van de natuur is, en hier ook regelmatig langere tijd in besteedt, is geholpen met de producten van dit kwaliteitsmerk. Ga je graag met de familie kamperen op een afgelegen terrein? En wil je hierbij graag zo weinig mogelijk gebruik maken van de hedendaagse technologie? Dan zijn deze producten ideaal voor jou. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een compas, dat je niet alleen de richting kan wijzen, maar ook een indicatie kan geven van de tijd, aan de hand van de stand van de zon. Ga je met het gehele gezin op stap, kun je ook je kinderen op die manier enige survival skills leren. Actievelingen die graag bergen beklimmen, kunnen evengoed deze producten gebruiken. Ook mensen die graag lange trektochten ondernemen in afgelegen delen van de natuur zitten goed bij dit kwaliteitsmerk.