CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
null
Boreal - Wereldmarktleider in klimschoenen
De Spaanse fabrikant Boreal produceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige klimschoenen en heeft in de afgelopen jaren haar assortiment uitgebreid met een breed aanbod aan klim accessoires. De producten van Boreal worden zeer gewaardeerd in de klim-scène en vond in recreatieve sporters een zeer hoge aantrekkingskracht.

Boreal

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Boreal klimschoenen online

Klimmen in de bergen is een mooie sport, maar dan wel met de juiste hulpmiddelen. Een belangrijk punt bij bergbeklimmen is de juiste grip hebben. Onder andere goede schoenen zijn essentieel voor een geslaagde tocht in het hooggebergte. Boreal heeft wat je zoekt!
Boreal Online Shop

Perfecte grip met Boreal

Boreal is een merk dat kwalitatief goede hiking- en bergschoenen aanbiedt. Zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen heeft Boreal een uitgebreid aanbod in de webshop van campz.nl. Ben je van plan om de steile rotsen van de Alpen te trotseren? Neem dan vooral een kijkje in de webshop, want Boreal is gespecialiseerd in professionele klimschoenen. Met de klimschoenen, die afgewerkt zijn met klittenband, merk je snel genoeg dat je goede grip hebt op de rotsen. Een uitstekend hulpmiddel en onmisbaar om te slagen in de bergen. Wil je rustig aan beginnen en oefenen op de klimwand? Dan kan dat uiteraard ook met de schoenen van Boreal.

  • Boreal: ideaal voor in de bergen
  • Altijd grip in welke situatie dan ook
  • Ook voor beginners een ideale optie

Ongestoord de bergen in met Boreal

Boreal is een uitstekend outdoormerk met een overschot aan degelijke berg- en klimschoenen. Heb je plannen om te gaan bergbeklimmen? Check dan vooral het aanbod van Boreal.