CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Bliz Matrix

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bliz Matrix

Een goede sportbril is een vereiste als je in verschillende weersomstandigheden wilt sporten. Vooral tijdens de wintersport heb je te maken met verschillende weersinvloeden die ervoor kunnen zorgen dat jouw zicht belemmeren. Dit kan er ook voor zorgen dat je obstakels over het hoofd ziet. Dankzij de lenzen van Bliz Matrix is dit verleden tijd. Door de lenzen van jouw bril te veranderen heb je te allen tijde een bril die bij de situatie past. Bij Campz vind je een uitgebreid assortiment terug op het gebied van de Bliz Matrix lenzen, zodat je jouw sporten weer soepel verlopen en dat je je ogen beschermt tegen alles in de omgeving.

De voordelen van de Bliz Matrix

De Bliz Matrix kennen als grootste voordeel dat de lenzen eenvoudig te verwisselen zijn. Zo kun je meerdere lenzen aanschaffen, waardoor je jouw sportbril helemaal op de weersomstandigheden aanpast. Bij de lenzen vind je een goede UV-filter terug, zodat zon jouw zicht niet belemmert en je de obstakels onderweg goed ziet. Daarnaast zijn de lenzen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je voor langere tijd een product in handen hebt. Daarbij zijn de lenzen ook nog voorzien van afzonderlijke specificaties, zodat je ze helemaal aan jouw wensen aan kunt passen en altijd de beste oplossing in handen hebt.

Ontdek Bliz Matrix: De belangrijkste specificaties

De Bliz Matrix zijn er speciaal voor bedoeld dat jij de lenzen in jouw sportbril kunt wisselen. Het eenvoudige kliksysteem zorgt er daarom voor dat jij er niet lang over doet om te wisselen. Daarbij geniet je van veel stevigheid en een hoogwaardige kwaliteit. De lenzen zullen daarom niet snel krassen vertonen. De brillen zijn allemaal voorzien van een UV-filter, waarmee zowel UV-A als UV-B wordt tegengehouden. De contrasten blijven altijd goed zichtbaar en je voorkomt dat obstakels niet meer zichtbaar zijn. Jij past de bril hiermee helemaal aan de situatie aan.

Hier kun je op letten

Als je de Bliz Matrix lenzen aan wilt schaffen, moet je goed opletten welke specificaties er terugkomen. Iedere lens heeft namelijk eigen specificaties waar je van kunt profiteren. Daarbij kun je ook naar de algehele uitstraling van de brillen kijken. Je hebt een lens in meerdere kleuren beschikbaar. Houd er daarbij ook rekening mee dat bepaalde specificaties beter bij een andere situatie passen. Zo zorg je ervoor dat de zonnebril ook weer op andere vlakken bij jou kan passen. Wanneer je alles zo goed mogelijk bekijkt en daarbij ook rekening houdt met jouw wensen, kan de zonnebril jou alleen maar plezier opleveren.

Bestel Bliz Matrix bij Campz

Dankzij de Bliz Matrix kun jij jouw sportactiviteiten uitvoeren zonder hinder te ondervinden van de obstakels en weersomstandigheden. Door meerdere lenzen aan te schaffen kun je voortdurend blijven wisselen. Door jouw bestellingen aan te schaffen kun je ervoor zorgen dat je snel een nieuwe sportbril in handen hebt en de lenzen tot jouw beschikking hebt voor de verschillende doeleinden. Jij geniet binnen een korte tijd van hoogwaardige kwaliteit. Vanaf dat moment ben je van alle gemakken voorzien tijdens het sporten.