CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Bliz Fusion

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

 • Dames 8
 • Heren 8

Kleur

 • beige
 • grijs
 • roze
 • rood
 • paars
 • blauw
 • transparant
 • zilver

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 7
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Bliz Fusion Bril, rood
Bliz Fusion Bril, rood rood
Bliz
Fusion Bril, rood
€ 99,99
gratis verzending

Bliz Fusion

Een sportbril moet jou te allen tijde goed zicht geven. Het kan echter zijn dat de bril na verloop van tijd beschadigt, waardoor jouw zicht wordt belemmerd. Je kunt er dan voor kiezen om alleen de lenzen te verwisselen, zodat het montuur opnieuw gebruikt kan worden. Je kunt dan kijken naar de glazen van Bliz Fusion. Deze lenzen zorgen ervoor dat jij jouw bril ook weer van een geheel nieuwe uitstraling kunt voorzien. Bij Campz vind je verschillende mogelijkheden terug in het assortiment, waardoor je altijd een bril naar wens krijgt. Door goed te kijken wat jij nodig hebt, zorg je dat je de bestelling snel geplaatst hebt.

De voordelen van de Bliz Fusion

Een van de grootste voordelen van de Bliz Fusion is dat deze in verschillende modellen komt. Je hebt hierdoor altijd een oplossing voor jouw nieuwe bril. Daarnaast zijn er verschillende andere voordelen aan terug te vinden. De gebruikte materialen zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle kleuren goed in elkaar overlopen, waardoor obstakels ook direct opgemerkt worden. Tevens is er een UV-filter aanwezig, waardoor je deze ook weer kunt gebruiken tijdens de zonnige dagen. Jij hebt daarbij ook hoogwaardige kwaliteit voor jouw bril. Je hoeft niet bang te zijn dat een van de glazen snel beschadigt en je daardoor weer een nieuwe aankoop hoeft te doen.

Ontdek Bliz Fusion: De belangrijkste specificaties

Bij de Bliz Fusion kun je genieten van een groot aantal specificaties. Denk hierbij als eerste aan het gemakkelijk verwisselen van de lenzen. Zo kun je voor iedere omstandigheid een andere lens aanschaffen en gebruiken. Daarbij zijn de contrasten goed zichtbaar door de lens, waardoor je alle obstakels ziet. Een afdaling van de piste zal hierdoor ook weer eenvoudiger worden. De vervaagde kleuren zullen daarbij ook goed gefilterd zijn. De zichtbaarheid is aanzienlijk beter en je hebt ook een mogelijkheid voor tijdens de zonnige dagen beschikbaar. Alle specificaties samen zorgen voor een goede oplossing voor jouw sportactiviteiten.

Hier let je op bij de aankoop

Als je de Bliz Fusion in jouw bezit wilt krijgen, is het belangrijk dat je weet waar je jouw nieuwe lenzen voor gaat gebruiken. Op basis hiervan moet je namelijk kijken naar de verschillende modellen. Ieder model heeft zijn eigen specificaties en kan jouw lichaam weer op een geheel andere manier beschermen tegen de weersomstandigheden. Jij kunt er hiermee ook voor zorgen dat je meerdere lenzen aanschaft om af te kunnen wisselen. Wanneer je alles goed voor jezelf op een rij zet, is het maken van een keuze eenvoudig en zorg je ervoor dat jouw bril bij je past.

Bestel de Bliz Fusion bij Campz

Dankzij de Bliz Fusion kun jij ervoor zorgen dat je jouw zonnebril voor een groot aantal doeleinden in kunt zetten. De verschillende modellen in het assortiment van Campz maken het ook mogelijk om eenvoudig te wisselen. Het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en je kunt binnen een korte tijd genieten van de functionaliteiten van de zonnebril. Campz zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk bij jou aan huis geleverd is.