CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Bliz

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sportbrillen van Bliz, alleen voor stoere types

Zoek jij een nieuwe sportbril? Dan ben je bij Bliz aan het goede adres. Het Zweedse Bliz staat voor Scandinavisch vakmanschap. De producten zijn onverwoestbaar, het design is minimalistisch en de functionaliteit maximaal, kwaliteit staat boven alles. De brillen en lenzen zijn gemaakt om het barse Zweedse klimaat te weerstaan en iedere uitdaging aan te gaan en zullen je ogen perfect beschermen. De Bliz-brillen zijn voor iedereen die houdt van wind in de haren, modder in het gezicht en zweet dat in de ogen loopt.

Lichtgewicht brillen

Bliz heeft verschillende modellen sportbrillen, allemaal met een geventileerde lens en anticondenscoating om te voorkomen dat de bril aanslaat. De brillen bieden 100% UV bescherming. Het model Fusion is lichtgewicht. De pasvorm van de bril kan zowel op de neus als achter de oren worden afgesteld. Het montuur en de lenzen zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Tempo weegt nog minder en is één van de lichtste brillen op de markt en zeer geschikt voor sporten waar iedere gram verschil kan maken, zoals hardlopen.

Ruim blikveld

Voor wielrenners en skiërs adviseert Bliz het model Matrix. Deze bril heeft een doorlopende lens en is perfect om een ruim blikveld te houden. Matrix is in veel verschillende kleuren (zowel lenzen als montuur) beschikbaar. Het model Sprint is ontwikkeld in samenwerking met topatleten. De bril is uitgerust met de hoogkwalitatieve Hydro Lens technologie, die goed zicht geeft bij iedere weerconditie.

Sportbril van Bliz

Eén Bliz bril voor sport en vrije tijd

Ook voor de modieuzere sporter heeft Bliz de juiste modellen. Zo is het model Targa stijlvol en tijdloos. Het kan worden gebruikt als je licht gaat sporten, maar net zo goed als je naar het park gaat om te relaxen. Targa heeft nog het meest weg van de klassieke pilotenbril. Het frame is gemaakt van Grilamid TR90. Ook de modellen Luna en Ace lenen zich voor zowel sportieve activiteit als voor gebruik in je vrije tijd.

Losse lenzen: je bril aanpassen aan het weer

Voor de Bliz-modellen Fusion, Matrix, Tempo en Sprint zijn verschillende lenzen apart te verkrijgen. Iedere kleur lens heeft een specifieke functie. Oranje en roze lenzen verbeteren de gezichtsscherpte bij zwak of geen zonlicht. Deze lenzen worden geadviseerd als je op de weg gaat fietsen en de zon niet te hard schijnt. Gele lenzen zorgen voor een nog beter contrast. Grijze, smoked of blauwe brillenglazen beschermen bij feller licht en geven minder schittering en vervormen kleuren niet. Polariserende lenzen zorgen ervoor dat je niet verblind wordt door de zon als die op het water schijnt bijvoorbeeld. Transparante lenzen zorgen er met name voor dat je geen wind, regen of vliegjes in je ogen krijgt.