CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ballistol Fles Universele Olie 50ml

ID: 1190893

€ 3,69
€ 73,80 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Ballistol Fles Universele Olie 50ml

Nabehandeling van kleine wonden, verzorging van droge plekken of bescherming van de handen - ook bij de mens heeft Ballistol Universeel Olie zijn waarde op veel verschillende manieren bewezen. Het is gebaseerd op medisch zuivere witte olie, is voedselveilig, huidvriendelijk, volledig onschadelijk en volledig biologisch afbreekbaar.

Of het nu voor mensen, dieren of technologie is - Ballistol universele olie is waarschijnlijk de meest veelzijdige universele olie van allemaal. Het verzorgt, conserveert, reinigt, beschermt en smeert thuis, op het werk en onderweg. Onvervangbaar voor ambacht, huis, hobby en industrie - Ballistol Universeel Olie is de juiste olie voor 1000 gevallen en meer.

Ballistol Universal Oil werd al in 1904 ontwikkeld en wordt sindsdien in Duitsland geproduceerd volgens een ongewijzigd recept. Alle werkzame stoffen in Ballistol Universeel Olie zijn bijzonder zuiver, van biologische oorsprong en volledig afbreekbaar. De basisolie voor Ballistol Universal Oil is van medische kwaliteit, vrij van gechloreerde koolwaterstoffen en bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong.

Bovendien is Ballistol universele olie vrij van siliconen, PTFE, zuren en harsen en onschadelijk in de zin van §§ 30,31 van de Duitse levensmiddelen-, grondstoffen- en voederwet (LFGB) en de Verordening (EG) nr. 1935/2004. Ballistol Universal Oil is daarom geschikt voor de verzorging en het onderhoud van machines en apparatuur die gebruikt worden in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie waar productcontact kan voorkomen.

Ballistol Universal Oil reinigt, onderhoudt, beschermt, conserveert en lost roest en resten zoals harsen van ongeschikte oliën op en kan worden toegepast op hout, leer, roestvrij staal, ijzer, non-ferrometalen, non-ferrometalen en oliebestendig rubber. Als universele olie kan het worden gebruikt in een ongelooflijk breed scala aan toepassingen - in professionele en hobbywerkplaatsen, voor industrie en handel, auto's en motorfietsen, huishouden en tuin, vissen, sport en voor leder- en wapenverzorging.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Onderhoudsmiddelen & -accessoires
Type:
Universeel smeermiddel
Toepassingsgebied:
Kabels, schoenen, Lagers, Pedalen, Kogellager, Ketting, Cassette, kettingringen
Levering
Levering:
1 Ballistol universele olie 50 ml
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1190893
EAN
4017777210002

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product