CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Arva

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Arva Axio Holster
Arva Axio Holster
Arva
Axio Holster
Adviesprijs € 30,00 € 5,99
- 80 %
UITVERKOOP

Arva wintersport uitrusting - voordelig bij CAMPZ outdoor shop

Lawines zijn misschien niet het eerste wat in u opkomt, wanneer u aan wintersport denkt. Natuurlijk is het niet leuk om daarover na te denken, wanneer u wilt gaan genieten van een skivakantie. Toch is het belangrijk om bij uw veiligheid en dat van andere stil te staan, voordat u halsoverkop uw ski's aantrekt en de berg op gaat. Off-piste skiën, brengt verschillende gevaren met zich mee. Eén van die gevaren zijn de gevreesde lawines, waar iedere skiër of snowboarder mee te maken kan krijgen. De ervaring van de desbetreffende skiër doet er op zo'n moment niet toe, die ervaring redt hem niet wanneer hij onder tientallen centimeters sneeuw begraven ligt. Wanneer u en uw medeskiërs onverhoopt met een lawine te maken krijgen, is Arva daar om u de helpende hand te bieden. Arva is een Frans bedrijf dat wereldwijd bekend staat als hét bedrijf voor veiligheid in de bergen. Arva produceert al meer dan 20 jaar producten in de lawine-drie-eenheid, die bestaat uit een schop, een sonde en een lawinepieper. Deze producten zijn van levensbelang voor hen die graag buiten de pistes skiën. Arva wordt in meer dan 30 landen verkocht en staat bekend om zijn betrouwbare en vooruitstrevende producten op het gebied van veiligheid in de bergen. "Arva biedt producten die levens redden!" Arva Online Shop

Betrouwbare producten van Arva

De lawinesondes en lawineschoppen van Arva vindt u in verschillende maten en kleuren in onze webshop. Een lawinesonde is een lange uitklapbare stok, die u gebruikt om de precieze plaats te bepalen van iemand die onder een lawine terecht is gekomen. U doet dit door de sonde in de sneeuw te steken, totdat u het slachtoffer voelt. Daarna kunt u uw lawineschop gebruiken om diegene uit te graven. Tijd is hierbij essentieel. Wanneer iemand langer dan 15 minuten onder de sneeuw begraven ligt, is de kans op overleven slechts nog heel klein. Gebruik een lawinesonde om er zeker van te zijn dat u geen tijd aan het verspillen bent door op de verkeerde plek te graven. Met de producten van Arva kunt u een mensenleven redden. Naast de lawine-drie-eenheid of lawine uitrusting, zijn er nog andere producten die bijdragen aan uw veiligheid in de bergen. Het is sterk aan te raden om deze producten als standaard uitrusting te dragen, wanneer u off-piste gaat skiën.

  • Helm
  • Rugzak
  • EHBO-kit
Een ongeluk zit in een klein hoekje en aangezien hulp niet altijd nabij is, is het handig om een helm te dragen om ernstig hoofdletsel te voorkomen. Ook is het aan te raden om een EHBO-kit bij u te dragen, zo kunt u uzelf of iemand anders eerste hulp bieden bij een ongeluk. Daarnaast wordt geadviseerd om altijd drinken mee te nemen. Om al deze spullen mee te kunnen nemen, biedt Arva verschillende soorten rugzakken. De rugzakken van Arva zijn speciaal voor skiërs en snowboarders gemaakt, en zijn zo ontworpen dat ze de wintersporter niet belemmeren in zijn bewegingsvrijheid. Arva heeft hun rugzakken ontworpen met een volume aan de achterkant die ervoor zorgt dat u een optimale balans behoudt. Arva rugzakken hebben handige opbergvakken voor uw lawineschop en sonde. De rugzakken zijn voorzien van houders waar u uw snowboard of ski's aan kunt hangen, zodat u uw handen vrij heeft bij bijvoorbeeld het klimmen. Arva heeft verschillende varianten rugzakken ontworpen, met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo bieden zij iedere skiër en snowboarden een rugzak die bij hem past. De rugzakken van Arva zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. Voor meer informatie of specifieke eigenschappen, klikt u op de betreffende rugzak.

Arva producten vindt u bij CAMPZ

De producten van Arva zorgen dat u een stuk veiliger bent tijdens het skiën of snowboarden. Daarbij bieden de lawineschop en lawinesonde u de mogelijkheid om anderen te helpen, wanneer zij bedolven raken onder een pak sneeuw. Naast de producten van Arva, vindt u nog veel meer producten in onze webshop. Zo hebben wij een ruim aanbod aan outdoor kleding, tenten, kajaks en klimartikelen. Voor alles op het gebied van outdoor & adventure, bent u bij campz.nl aan het juiste adres. Wacht niet te lang met het bestellen van uw Arva producten, want Arva houdt u veilig.