Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Alpina

168 Producten
Alpina
Alpina

Alpina – Helmen & Brillen met traditie

Alpina begon in 1980 als een kleine sportbrillen fabrikant in Friedberg-Derching, dicht bij Augsburg. Hun innovatieve ideeën en coole vormgeving van sport- en zonnebrillen inspireren klanten van over de hele wereld. Alpina producten worden gekenmerkt door hun uitstekend draagcomfort, de optimale bescherming en de modernste technologieën.

Sorteren
 
Pagina 1 van
3

Alpina sportbrillen en zonnebrillen online kopen bij CAMPZ

Welkom bij de Alpina online zonnebrillen shop van CAMPZ! In 1980 begonnen Werner Grau en Hagen Stockklausner met Rolf Meier als kleine sportbrillen fabrikant in Opper-Friedberg bij Augsburg-Derching. Het team had veel ideeën, enthousiasme en tevens een zinvolle merknaam: Alpina. Vandaag de dag is Alpina uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken van sport-en zonnebrillen. Er zijn zelfs Alpina skibrillen beschikbaar.
Alpina Online Shop

Alpina - Voor elke sport de juiste zonnebril

Alpina verspreidt zijn zonnebrillen vanaf Friedberg-Derching naar wel 35 landen wereldwijd. De elegante en functionele brillen zijn vooral in Oostenrijk en Zwitserland veel gewilde items. Ook voor mutsen en bidons kunt u terecht bij Alpina. Ook in Japan en Canada zijn de brillen op de hellingen van de bergen een graag geziene accessoire. De formule en de hoge kwaliteit van de sportbrillen van Alpina met de 5 technische subtiliteiten, maken dat deze brillen zich onderscheiden van andere sportbrillen. Door het ventilatiesysteem kan er makkelijk lucht door het frame heenstromen. Dit is vooral handig in omgevingen waar het weer wat vochtiger is en de glazen snel beslaan. Alle ALPINA sport zonnebrillen zijn verkrijgbaar in een twee-componenten die uiterst goede draagcomfort bieden. Ze passen perfect op uw hoofd en zijn licht van gewicht, maar zeer stabiel. Hierdoor vergeet u al snel dat u uw zonnebril op heeft. De sterk gebogen ramen passen bij veel soorten gezichten. De Alpina zonnebrillen zijn gemaakt volgens het wi