CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Twist Five QVM+ Bril, grijs

ID: 1547867

€ 179,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Alpina Twist Five QVM+ Bril, grijs (moon/grey matt/rainbow mirror)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Hij beschermt en beschermt en beschermt - de Twist is een van de best verkochte sportbrillen op de markt. En niet zonder reden: sinds zijn introductie heeft het normen gesteld op het gebied van draagcomfort, pasvorm en design. Twist Zero was de naam van het eerste model in 2005. Nu gaat de sportbril zijn vijfde generatie in - en zet zijn eigen succesverhaal voort met de Twist Five QVM.

De volbeeldversie Twist Five QVM+ is uitgerust met de high-end lenstechnologie QuattroVarioflex en biedt tegelijkertijd een eigentijdse stijl. Dit geeft hem een enorm scala aan gebruiksmogelijkheden en maakt hem tot de uitstekende sportbril voor alle licht- en weersomstandigheden. De glazen verhogen het contrast, filteren storende reflecties en passen de tint optimaal aan de lichtomstandigheden aan (fotochromisch).

Ze dekken de beschermingsniveaus Cat. 1 tot 3 uit. Fogstop voorkomt dat de lenzen beslaan, en dankzij de hydrofobe coating rollen water en vuil er makkelijker vanaf. Met de verstelbare veren kan de bril individueel aan de vorm van het gezicht worden aangepast. Dankzij de spiegeling worden infrarode stralen weerkaatst, 100% UV-bescherming wordt gegeven. De Twist Five QVM+ is de perfecte goggle - voor elk weer, voor elke sport.

Quattro Varioflex
Het polarisatiefilter in de Quattroflex lenzen, dat is ontworpen om aan een breed scala van behoeften te voldoen, biedt maximale functionaliteit. Reflecties en schitteringen worden er doeltreffend door geëlimineerd en contrasten worden duidelijk benadrukt. Quattrofelx-lenzen zijn helderder dan gewone gepolariseerde lenzen, waardoor ze ideaal zijn om te combineren met Varioflex. Het Quattroflex-effect werkt dus optimaal, zelfs bij slecht weer en diffuse lichtomstandigheden.

Miststop
Fogstop is een coating aan de binnenkant van de lenzen die niet glad maar ruw is. Dit betekent dat de druppels niet de kans krijgen een gesloten laag te vormen, d.w.z. te beslaan en zo het zicht te belemmeren.

Waterafstotende lens
De hydrofobe, d.w.z. vochtafstotende, nanostructuur van de ruit zorgt ervoor dat water er in enkele seconden gewoon afrolt en het vuil dat erop zit meeneemt. De ruit is dus niet alleen schoon, maar droogt ook in een oogwenk.

Aanpasbaar neusstuk
Koud verstelbare, rubberen neuspads maken een optimale aanpassing aan elke neusbreedte en -vorm mogelijk. De rubberen coating voorkomt verschuiven en garandeert een goede pasvorm van de bril.

Instelbare helling
Dankzij verstelbare scharnieren in de veren kan de bril van het voorhoofd worden gekanteld tijdens zweterige beklimmingen. Omlaag, kantelen naar het voorhoofd zorgt voor minder tocht. Voor sporten met altijd een mistvrij zicht.

2 Componentenontwerp
De combinatie van een hard frame, zachte rubberen brilpootjes en neuskussentjes verhoogt het comfort en de pasvorm van de bril.

Geoptimaliseerde luchtstroom
Een sterk gebogen lens in combinatie met indirecte luchtstroomgeleiding zorgt voor tocht- en mistvrij zicht, zelfs tijdens snelle buitensporten.

Alle modellen uit de serie Alpina Twist laten zien

Special Features

Protection Level


Protection Index enligt Standard EN1938 

0 - For cloudy days the lens is colourless 

1 - Suitable for weak sunlight through an otherwise cloudy sky 

2 - Medium lenses for normal sunlight 

3 - Strong sunlight (alpine and marine), often dark lenses 

4 - High Alpine and marine environment. Very dark lenses, not suitable for driving!

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Glas-schijftype:
Weerspiegeld, gepolariseerd, Meekleurend
Beschermingsniveau:
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
Uitrusting
Frame:
14,0 cm breed / 5,0 cm hoog
Neusstuk:
Aanpasbaar Nosepad
beugel:
16 cm
ventilatie:
Optimized Airflow (optimale luchtstroom)
Bril lens
Naam lenzen:
Kleurrijk
Beschermingsniveau:
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
100 % UV-bescherming:
ja
Bijzonderheden:
Met polarisatie technologie, Mat Anti-Fog coating, Met automatische lensschakering
Andere functies:
onbreekbaar
Afmetingen
Gewicht:
30,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1547867
EAN
4003692309631

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product