CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Geniet van je herfstige hardloopsessies
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

adidas TERREX AX3

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Adidas TERREX AX3

Als je graag lange wandelingen maakt, moet je er ook voor zorgen dat jouw voeten de juiste ondersteuning krijgen. Hiervoor heb je een goede wandelschoen nodig. Daarbij hoef je bij de wandelschoenen geen suffe uitstraling te hebben. De Adidas TERREX AX3 bewijst dit. De schoenen zorgen er daarbij voor dat jij altijd de beste ondersteuning voor jouw voeten hebt. Het is dan wel van belang dat je precies weet wat de schoen voor jou kan betekenen. Bij Campz helpen wij jou om de mogelijkheden goed voor ogen te hebben, zodat je jouw aankoop kunt doen en de schoenen jou helpen bij iedere wandeltocht.

Deze pagina laat jou zien wat de Adidas TERREX AX3 voor jou kan betekenen. Zo zie je niet alleen welke opties er mogelijk zijn, maar ook welke voordelen je hieraan behaalt. Daarnaast staan de specificaties overzichtelijk bij elkaar. Zo heb je de juiste basis voor het maken van een goede keuze en zorg je dat de wandelschoen van Adidas aan al jouw wensen voldoet. Campz zorgt er dan voor dat jij snel van de schoenen kunt genieten.

De voordelen van Adidas TERREX AX3

Er zijn meerdere voordelen te behalen aan de Adidas TERREX AX3. Een van de voordelen is dat deze een goede pasvorm heeft voor iedere voet, waardoor de schoen stevig zit en jij de bescherming kunt bieden die je nodig hebt. De stevige zool zorgt er daarbij voor dat je voldoende grip hebt op ieder oppervlak. Je kunt daarom ook verschillende paden bewandelen als je deze schoenen aantrekt. De ademende en vochtregulerende functies van de schoenen zorgen dat jouw voeten niet klam aanvoelen en blaren ook niet sneller ontstaan. Met een groot aantal voordelen is het een schoen waar jij voor langere tijd van kunt genieten en welke jou helpt bij de wandeltochten.

Adidas TERREX AX3: Dit zijn de specificaties

De Adidas TERREX AX3 is een wandelschoen voor dames, die gemaakt is van lichtgewicht materialen en een robuust gaas. De bovenkant is synthetisch en voorzien van een TPU-neuskap. Deze neuskap beschermt jouw voeten tegen stenen en puin. Doordat de schoenen low cut zijn, kun je deze ook als gewone schoen dragen en heb je een goede uitstraling. De zool is gemaakt van rubber en dankzij de EVA middenzool past deze zich helemaal aan jouw voet aan. De aantrekhulp zorgt dat je de schoenen snel aan hebt en de schoen ook niet dubbel gaat zitten aan de achterkant van jouw voet.

Hier let je op bij de aankoop van de Adidas TERREX AX3

De Adidas TERREX AX3 heeft een aantal specificaties die bij jou moeten passen. Zo moet je bijvoorbeeld eerst voor jezelf bepalen of je een hogere of lagere wandelschoen wilt hebben. De wandelschoen van Adidas is een laag model, waardoor je jouw enkels niet beschermd hebt. Echter heb je hierdoor wel weer de mogelijkheid om deze ook gedurende de dag te dragen. Daarnaast let je op de materiaalsoorten van de schoen. Deze kunnen namelijk ook een verschil opleveren in de ervaringen die je krijgt.

De Adidas TERREX AX3 bij Campz ontdekken

De Adidas TERREX AX3 is een wandelschoen waarmee je verschillende wandeltochten met gemak uit kunt voeren. De schoenen beschermen jou niet alleen tegen het oppervlak waar je overheen loopt, maar je hebt ook bescherming voor jouw tenen dankzij de stevige neuskap. De schoenen mogen daarom niet meer ontbreken in jouw kast. Door jouw bestelling te plaatsen via Campz, kun je zelf genieten van de hoogwaardige kwaliteit en zijn de schoenen kosteloos en snel aan huis geleverd.