Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Klaar voor nieuwe wegen - Verken de natuur!

adidas TERREX

Let more Outside in
Als enthousiaste trailrunner, klimmer of mountainbiker wil je altijd weer je eigen ervaringen overtreffen en buitengewoons uitproberen om je grenzen te verleggen en nieuwe horizonten te verkennen. adidas TERREX ondersteunt je op deze weg met innovatieve en duurzame designoplossingen en produceert veelzijdige en functionele kleding en schoenen. Naast eigen technologieën zoals BOOSTTM zijn de unieke producten van adidas TERREX gemaakt van uitstekende materialen van partners zoals GORE-TEX®, PrimaLoft®, Polartec®, Stealth® en Continental.
Nieuw van adidas TERREX

Meer over adidas TERREX

Meer over adidas TERREX Swift R3::

Houd je ervan om vol gas te geven tijdens je wandeltochten, ongeacht het terrein? Dat is precies waar de adidas TERREX Swift R3 voor is ontwikkeld! Deze combineert de lichtgewicht en dempende eigenschappen van een trailrunning schoen, met de stabiliteit en veelzijdigheid van een klassieke wandelschoen. Accepteer geen compromissen en ga zo snel als je wilt, waar je maar wilt.

NAAR PRODUCT

Minder plastic afval door innovatie

Het plastic afval van vandaag is het milieuprobleem van morgen. Daarom werkt adidas TERREX er voortdurend aan, om de ecologische voetafdruk van hun producten te verkleinen door duurzame innovatie. Een van de doelstellingen, is om vanaf 2024 alleen nog maar gerecycled polyester te gebruiken. Want het gaat niet alleen om sport, maar ook om onze toekomst!adidas TERREX

251 Producten
Sorteren