CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

100%

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bescherm je ogen 100% met 100% zonnebrillen

Als je eropuit gaat is het belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Kies altijd voor een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor. Zorg voor een hoedje of petje en vergeet vooral ook je ogen niet! Een zonnebril kan echt niet ontbreken als je naar buiten gaat. Het topmerk 100% is gespecialiseerd in brillen voor de actieve buitensporter. Dit Amerikaanse bedrijf heeft al een 40-jarige geschiedenis en heeft naam gemaakt in de motor- en wielersport.

Bril van het merk 100%

Schadelijke zonnestralen

Het is erg slecht voor je ogen als ze te veel aan de UV-stralen van de zon worden blootgesteld. Zoals je huid kan verbranden, worden ook je ogen beschadigd. Extra oppassen is het op skipistes of op het strand, waar de zon op het water en de sneeuw reflecteert. Het oog is erg gevoelig voor UV-straling. Veel zonnestraling kan na verloop van tijd de lens van je oog verouderen waardoor deze troebel wordt en je staar kunt krijgen. Er kan zelfs blijvende schade ontstaan aan het netvlies.

100% sporten

Als je gaat sporten, wil je een zonnebril die niet van je neus afglijdt. Het is fijn als hij tevens beschermt tegen de wind. Zonnebrillen die geschikt zijn om te sporten zijn zo ontworpen dat ze dicht tegen je gezicht aanzitten, zodat de wind er niet tussen kan. En je moet er natuurlijk geen last van hebben. De materialen die gebruikt worden zijn daarom speciaal lichtgewicht. 100% heeft veel verschillende modellen zonnebrillen, kijk eens naar de modellen Sportcoupé, Glendale en Speedcraft.

Sportcoupe bril van 100%

De lens die bij je past

Specifiek voor de sportmodellen zijn verschillende kleuren glazen beschikbaar. Welke kleur je kiest hangt af van waar je de bril voor wil gebruiken. Gele lenzen zijn vooral geschikt om te gebruiken als je bij bewolkt weer gaat mountainbiken, wielrennen of hardlopen. Omdat ze vrij veel zonlicht doorlaten, kun je ze beter niet bij felle zon gebruiken. Transparante glazen in sportbrillen beschermen ook tegen UV-straling, maar zorgen er vooral voor dat je geen regen of wind in je ogen krijgt. Smoke of grijze glazen laten minder licht door en zorgen ervoor dat de kleuren minder intens zijn. De verschillende lenzen van 100% zijn uitwisselbaar en ook apart verkrijgbaar.

100% modieus

Ook de meer modieuze modellen, zoals de Kasia Aviator Round, Renshaw of Legere UltraCarbon Square maken gebruik van de 100% HD lenstechnologie waardoor je ogen perfect beschermd zijn. De lenzen zijn slagvast en gemaakt van polycarbonaat. De lenzen zijn ontwikkeld in Californië en geproduceerd in Italië. Door een speciale coating zijn de lenzen krasvast en olie- en waterafstotend. Daardoor is het zicht altijd 100% helder!