CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Triton advanced Ladoga 1 Advanced Kajak Complete Set, rood/zwart

ID: 358860

Adviesprijs € 2.390,00
€ 1.656,99
- 30 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Triton advanced Ladoga 1 Advanced Kajak Complete Set, rood/zwart (red/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Ladoga 1 advanced is geclassificeerd als een allrounder met de neiging om te behoren tot de categorie van de zeekajaks vanwege zijn kenmerken. Met 490 cm is hij iets korter dan een klassieke zeekajak, maar de focus van de rip van de boot ligt nog steeds meer op rechtdoorlopen dan op wendbaarheid. Het iets bredere kuipgebied ten opzichte van slanke zeekajaks zorgt niet alleen voor veel stabiliteit op het water, maar heeft ook een positief effect op de bestuurbaarheid. De Ladoga 1 advanced is daarom de juiste kajak voor vele situaties.

Of het nu gaat om de rivier, het meer of de kust: Met de Ladoga 1 advanced kun je zo'n beetje alles overwinnen. De soft top kan worden verwijderd voor eenvoudig laden en lossen, zie foto links. In de boeg is er een waterdicht, afsluitbaar laadluik. Dit maakt het makkelijker om de bagage in de voorste hoeken te verdelen en maakt het tegelijkertijd makkelijker om de boot te monteren en te demonteren. Door een lage en uitgerekte omtrek reageert het ook stabiel en getrouw op dwarswind en deining.
 
De gevormde, geïntegreerde luchtslangen zorgen voor een hoge mate van stabiliteit tegen kantelen en garanderen bovendien onzinkbaarheid. Voor langere tochten biedt het voldoende bagageruimte en laadcapaciteit. En het beste: Net als alle andere geavanceerde Triton vouwboten kan de Ladoga 1 advanced in slechts één verpakking (rugzak) worden opgeborgen en gemakkelijk worden vervoerd. Dit laat uw handen vrij voor uw bagage.

Constructie
De boot bestaat uit 5 ribben, een doorlopende kiel en twee in de zijkanten geïntegreerde luchtslangen. Aan de voor- en achterzijde vormt de V-vorm zich sterk en zorgt voor een soepele loop en richtingsstabiliteit. In de kuip daarentegen verandert de vorm in een plattere structuur en veroorzaakt de enorme stabiliteit op het water. Een symbiose die ook wordt bereikt door het zeer speciale ontwerp van de vormende luchtslangen, die geen enkele andere fabrikant zo perfect beheerst. Voor langere ritten biedt de kajak voldoende bagageruimte en laadcapaciteit. Op de boeg heeft de boot een golfdeflector.

De Ladoga 1 advanced wordt als complete set geleverd. Dit betekent dat het stuursysteem, de rugzak, de afneembare luifel (= eenvoudige belading), de hangstoel, D-ringen aan dek, deklinnen, allround lijn (lifeline), reparatieset en het laadluik op het voordek al aanwezig zijn, evenals de gemonteerde kiel- en verstevigingsstrips en de multifunctionele houder op het voordek. In de accessoires vindt u de bijpassende spuitschort van nylon of hoogwaardig thermisch PU, luikdeksels, zeesokken en zeilen.

Levering:
Besturingssysteem
Rugzak
Baldakijn
Hangstoel
geïnstalleerde kielbalk
D-ringen aan dek
Dekking Voering
Reparatieset
Multifunctionele wieg
Laadluik

Optionele accessoires:
Schort Nylon
Schort Thermische-PU
Luikdeksel
Draaibaken
Zeesokken Thermische-PU
Zeilen

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
17,50 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
vouwbaar

Uitrusting

Doel
Kajakken
Boot
Toepassingsgebied:
meer, rivier, Zee
Water type:
staand water, stromend water, rustig water, bewegend water, licht golving
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
1
Type:
Kajak
ontwerp:
vouwbaar
Afmetingen
Maximale bijlading:
150,00 kg
Buiten maat (L x B):
490 x 65
Pakgrootte (L x B):
120 x 48 x 20
Gewicht (ca.):
17,50 kg
Levering
Levering:
Helm, Rugzak, Baldakijn, Opknoping, geïnstalleerde kielstrip, D-ringen aan dek, Dekfolie, Reparatieset, Multifunctionele houder, Laadluik
Modeljaar
2023
Artikelnummer
358860
EAN
4260289610246

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product