CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Trangia 25-2UL Stormkoker

ID: 317595

Adviesprijs € 102,99
€ 43,99
- 57 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Trangia 25-2UL Stormkoker

De 25 serie bevat grotere modellen kookpannen, een braadpan en een waterketel, geschikt voor groepen van 3-4 personen. Met de houders omhoog geklapt, is de kookpit te gebruiken in combinatie met alle grotere pannen uit de Trangia serie.
Alle modellen uit de serie Trangia 25 laten zien

In het kort

Type
Type
Eén-vlams koker
Brandstof type
Brandstof type
spiritus
Gewicht
Gewicht
1.025,00 g

Uitrusting

Doel
Wandelen / Trekkingtochten, Trekking kamperen, Familiecamping, Trekking
Belangrijkste informatie
Type:
Minikoker
Type:
Eén-vlams koker
Brandstof type:
spiritus
Afmetingen
Gewicht:
1.025,00 g
Maat (L x B x H):
22 x 10,5 cm cm
Levering
Set:
ja
Levering:
2 potten (1, 85 l en 1, 5 l), 1 braadpan (Ø 22 cm), boven en onder windbescherming, brander, tangen en gordels
Modeljaar
2023
Artikelnummer
317595
EAN
7315081402524

Meningen van klanten

4.4
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
3
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Trangia 25-2UL Stormkoker
Jürgen
Unkaputbar!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Niet hier te kopen, dat niet was, op dat moment was er nog niet van de onderneming mijn maker. Het ding is nu al 30 jaar oud, met uitzondering van de brander inzetstuk omdat alles hetzelfde gebleven (die verkrijgbaar in roestvrij staal in plaats van messing, wat een voordeel is ook). Er werd geschreven dat het schoonmaken maar slechter af dan verwacht, die afhankelijk is van de legering, niet de faciliteiten. Als er iets brandt, vindt men het heel moeilijk dat het aluminium om terug naar beneden te krijgen: Goede tip: zand of kleine steentjes louter in de potten. Klinkt vrij ruw, maar het is een effectief middel tegen vastzittende korsten. Wat is inderdaad hier in de kop, maar niet expliciet in de beschrijving: Het is gewoon een geest fornuis en de energie-inhoud van alcohol is gewoon niet de beste. Dit betekent dat voor het koken: in plaats van goed als je wilt koken door zijn voedsel, omdat het borrelt dan langzaam aan zichzelf. Vooral omdat je een schikking nauwelijks nodig, dit is ook iets wat onhandig met een pet op het gebruik van brandstof, maar het werkt als je weet hoe om dit te gebruiken. Wie wil er alleen water te maken voor zijn koffie warm, vaak beter af met een goedkope gasfornuis, is veel sneller. Maar je echt wilt snelheid tijdens het kamperen? Is het niet het doel van de camping die tijd dat is niet degene lopen na? Daarna sluit het deksel op, dan is dat ook in een aanvaardbare tijd. Maar wat spreekt per se voor de kachel is de quasi geïntegreerde voorruit. Minder dan orkaankracht koken gaat zelfs nog een beetje sneller, omdat de luchtinlaten van beneden brengen meer vuur aan de pot. Dit is met gasfornuis dan veelal niet mogelijk, wat even goed vanwege de constructie. Dit werd dan ook niet veranderd in al die jaren, waarom? Het optimum werd gevonden. De stabiliteit is ook onverslaanbaar, in tegenstelling tot zijn veel collega's gas als het staat op een breed gebied op de grond. Wie is dan drie keer verzameld in de avond zijn eten weer, omdat hij op reis was met zo'n Camping Gaz losse ding, wie weet wat ik bedoel. Eindelijk iets aan alcohol. Plezier je hebt met het ding alleen met een Duitse geest. Er zijn 98% alcohol in het, de funzt. Voor degenen die ooit moest een alcohol te kopen in Italië en heeft gedronken in de 20e minuut lauwe koffie, is te weten waarom, de meest rood-gekleurde Italiaanse Spirituse slechts 91%, wat duidelijk wijst erop dat ding in zijn prestaties bevatten. Het kan helpen om iets met alcohol de rand van het brandstofverbruik is dat als dit afbrandt, dan is de alcohol is licht verwarmd in het interieur van het inzetstuk te bedekken, dan gaat het een beetje beter. Een hoofdpijn blijft voor altijd. Ook: Hoe hoger de kwaliteit van de alcohol, hoe minder geur en het roet bij de bodem van de potten. Wie weet dat alles is in ieder geval bijna zijn hele leven genieten van dit fornuis. En wie koopt de gecoate potten, voor het probleem beschreven aankoeken ook al geschiedenis.
14.12.2017
Trangia 25-2UL Stormkoker
Tobias R
Solide kookgerei
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik was in staat om de pan voor de worsten en de kachel met een koffiezetapparaat (met ster insert) te testen. Het was zeer winderig en de vlam werd sterk beïnvloed, ondanks de goede kant van de bovenste afscherming. Voor het bakken van worstjes hebben we besloten om te koken dan plaats te beschaamd om tent windscherm. Niet alleen vanwege de tijd, wanneer de wind het gaat alleen om de pan centrum voldoende warmte om te frituren, minder wind kan het hele pan warmte beter. Na 1x en 2x braadworst koffie servies ziet er al een stuk van advertenties, maar niet op mij. Reinigen ik me had voorgesteld (ondanks inweken) gemakkelijker. ben nog steeds erg blij, want het gewicht en de uitrusting. (Wees voorzichtig met div. Situaties het gevaar van bezuinigingen op de scherpe randen)
28.07.2015
Trangia 25-2UL Stormkoker
LenaB
Praktische fornuis
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer praktisch kachel, vooral tijdens het kamperen aan zee of winderige locaties.
27.11.2013